sábado, 21 de noviembre de 2015

ADVENT

             Advent

 L'Advent és el primer període de l'any litúrgic cristià, que consisteix en un temps de preparació espiritual per a la celebració del naixement de Crist .La seva durada:els quatre diumenges més pròxims a la festivitat de la Nativitat.

Els fidels cristians consideren l'Advent com un temps de pregària i de reflexió caracteritzat per l'espera vigilant (és a dir, temps d'esperança i de vigília), de penediment, de perdó i d'alegria


 


 Durant l'Advent, es col·loca en les esglésies i també en algunes llars una corona de branques de pi, anomenada corona d'Advent, amb quatre espelmes, una per cada diumenge d'Advent. Hi ha una petita tradició d'advent : a cadascuna d'aquestes quatre espelmes s'assigna una virtut que s'ha de millorar en aquesta setmana, per exemple : la primera, l'amor ; la segona, la pau ; la tercera, la tolerància i la quarta, la fe.
Els diumenges d'Advent, la família o la comunitat es reuneix entorn de la corona d'Advent. Després, es llegeix la Bíblia  i es fa alguna meditació. La corona es pot portar al temple per ser beneïda pel sacerdot.

 Color: La litúrgia en aquest temps és morada. 
                                        Sentit: El sentit de l'advent és avivar en els creients l'espera del Senyor. 
Duració: Dura 4 setmanes 

Quan és Nadal?
Encercla els quatre diumenges anteriors.
Quan és el primer diumenge d'advent?
Quan és el segon diumenge d'advent?
Quan és el tercer diumenge d'advent?
Quan és el quart dimenge d'advent?








ORDENA
http://www.educaplay.com/es/recursoseducativos/652813/adviento.htm
ACCIONS D'ADVENT
http://www.educaplay.com/es/recursoseducativos/2179383/acciones_de_adviento.htm
PINTA
 http://fiestas.dibujos.net/navidad/corona-de-navidad-y-una-vela.html
ACTIVITATS
http://www.educaplay.com/es/recursoseducativos/2145203/uni_3_4__dios_cumple_su_promesa__navidad_05.htm http://www.educaplay.com/es/recursoseducativos/1682080/aprendamos_del_adviento.htm

















No hay comentarios:

Publicar un comentario